Resa lätt – hon bloggar inte om träning!

20130830 kl 20:44 » Okategoriserade, Ungarna
Alla Kan Träna


Ibland bloggar jag om annat än träning. Som nu. Jag är på väg till Danmark, lätt packad. Det är så oerhört skönt och annorlunda.

Jag blev mamma dagen innan jag fyllde 24. Mamma till en tjej som precis börjat sjuan och numer är en fullfjädrad tonåring. Jag har tre egna barn och har i flera år levt med bonusbarn i storfamilj, vilket är en utmaning när man är på resande fot. Alla åldrar har sina egna packningsbekymmer. Jag har släpat på bilbarnstolar och vagnar, blöjor och välling och barnmat, bollar och badgrejor, blöta kläder, kissiga kläder och nersydda kläder. Jag har haft sovande ungar i famnen på färjan och torkat av spyor i snön efter vägrenen på väg till fjällen. Jag har tröstat barn som flugit på sig öronlock och försökt bygga barriärer mellan barn som bråkat i bilen. Hur jag än har försökt packa lätt så har det slutat med att jag släpat på grejor. Skidor, väskor, mat och kläder. Det har ju sin charm att resa så, hur jobbigt det än låter.

Nu lever jag varannanveckasliv och kan resa lätt. En ryggsäck, ett kolli, inga kylväskor eller vagnar. Det är underbart annorlunda och lite konstigt. Jag är på väg till min syster i Ålborg. Och ja, jag har springskorna i väskan, även om jag har lovat att det inte blir någon träningshelg :-)

Share


2 kommentarer på “Resa lätt – hon bloggar inte om träning!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Åsa skriver:

  Känner mig så igen i dig. Fick mitt första barn när jag var 25. Familj med många barn o Bonusbarn.
  Idag reser jag oxå lätt, nästa i alla fall. Helt solo utan barn. Bara min packning. Springskorna nerpackade. En helg på Hunnebostrand väntar och imorgon kör jag bröllopsfotografering hela dagen.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Frida - Militärmamman skriver:

  Snyggast i stan!
  Låter btw fantastiskt att resa SÅ lätt!! Ha en skön helg!

  [Svara]Lämna kommentar