Röhnisch Success – heldag i huvudstan

20140819 kl 15:21 » Företagande, RRS - löparskolan
Alla Kan Träna

Igår jobbade jag med företaget och gjorde en heldag i Stockholm. Lovisa och jag filmade hela förmiddagen och höll i ett event tillsammans med Röhnisch på kvällen, starten på höstens löparskola, Röhnisch Success. Mellan det hann jag med en snabbis till Point65 inför nästa helgs paddeläventyr och en långlunch med Sandra, en av mina äldsta vänner, som nyligen fått bebis. En riktig lyxdag kändes det som, även om jag var lite seg i kolan innan jag kom hem.

Ni som vill vara med på löparskolan i höst, gå in på Röhnisch Running School och anmäl er, kostar inget och har rolighetsgaranti. Denna gång satsar vi på en löparskola som du gör tillsammans med en kompis. Delad glädje och så vidare.

IMG_4978

IMG_4990

IMG_4993

Share


1 kommentar på “Röhnisch Success – heldag i huvudstan”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Aniika skriver:

    Åh, längtar efter att springa igen! Ska bara ploppa ut den här bebisen först…

    [Svara]Lämna kommentar