Så mycket på gång

20140127 kl 23:25 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Det händer så mycket roligt just nu. För egen del är det många och långa träningspass, massor av tävlingsplanering, sponsorsavtal och kalendertrix. För företaget är det många nya kunder och uppdrag, utveckling av nya tjänster, träningsevent och en massa annat. Jag hänger nästan inte med i svängarna.

Idag sprang jag en runda med min kompis Jenny. Hon frågade, jag tänkte ducka med tanke på att jag är väldigt stel efter gårdagens dryga fem mil på skidor, men hängde på för att få röra på kroppen. Det påskyndar återhämtningen tycker jag och Jenny hade varit i Orsa och kört 11 mil skidor på 3 dagar så hon var lika mör som jag. En pratjogg blev det, jätteskönt.

Sen kom Camilla hit och åt middag med mig och barnen. Vi har ägnat resten av kvällen åt planering av ett gemensamt projekt. Jag kan inte avslöja detaljerna än men det är i alla fall något jag aldrig gjort men alltid velat göra. Jättespännande!

Jag som typ aldrig reser nånstans kommer att få ovanligt stor användning av det här under året(men hur ser jag ut?):

Share


Lämna kommentar