Sådär jobbigt som det alltid är att cykla…

20140625 kl 22:14 » Cykel, Multisport, Paddling, Resor
Alla Kan Träna

När man cyklar med duktiga människor, som jag ofta gör, är det jobbigt. Typ hela tiden. Idag cyklade jag och Lovisa hela cykelsträckan i Åre Extreme Challenge, som vi kommer att köra på lördag. Vi gjorde det tillsammans med Jonas, Anders, Tobias och Evelina och det var tufft. Vi kommer att ha en utmaning på lördag att klara den tuffa cyklingen efter paddling och löpning, en ordentlig sådan.

Folk frågar om vårt mål på lördag och vi kommer att ha ett genomförandemål. Vi vill genomföra tävlingen helskinnade från start till mål, helt enkel. Jag vill klara paddlingen utan att välta, vi vill springa så stora delar vi kan av löpsträckan och cykla så stora delar vi kan av cykelsträckan. Klart ni ska cykla, tänker ni, men det är inte så självklart och vi kommer att tillbringa en ansenlig mängd tid med att släpa cykel, för övrigt en av multisportens huvudgrenar :-)

Det var i alla fall en jättekul cykeltur idag, med massor av fina människor. Lovisa var väldigt duktig, hon tränar inte ens cykel och ändå hängde hon med jättebra i stort sett överallt. Utmaningen för oss blir de sista kilometerna i downhillbanan, med trötta ben och krampande vader.

Nu känner vi oss ganska nöjda med löpträning och cykelträning, så resten av veckan blir det fokus på paddlingen. Jag ska lära mig balansera i den där båten, helt enkelt. Imorgon sätter jag det, med lyft och allt. Ni följer väl oss, på hashtaggen #lofsanoallakantränagoesåreextreme där vi lägger ut massor av bilder.

10152742_10152231368703785_362990366_n

Share


3 kommentarer på “Sådär jobbigt som det alltid är att cykla…”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Helena skriver:

  Hur lång är cyklingen? Paddlingen? Löpningen 15 km?
  Vad handlar det om för totaltid ungefär på lördag? Heldag? Jag har noll koll men är nyfiken :-)
  /Helena

  [Svara]

  Ida svarar:
  juni 26th, 2014 at 08:38

  Paddling 18 km, löpning 15, cykel 31. Mycket jobbiga och långsamma kilometer så en totaltid på cirka 7 timmar.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Aniika skriver:

  Ni är bäst, ingen protest! Lycka till!

  [Svara]Lämna kommentar