Sista backträningen inför Åre

20140621 kl 21:53 » Backpass, Löpning, Multisport, Ungarna
Alla Kan Träna

IMG_3609
Merrell allout rush på fötterna och Gococos kompressionsstrumpor, en bra kombo

Nu är dagarna räknade, på måndag bär det av till Åre och om en vecka står vi på startlinjen på Åre Extreme Challenge, i Duoklassen. Idag var det dags för sista backpasset och imorgon blir det sista cykelturen, på hemmaplan. Väl i Åre har vi ett ambitiöst träningsschema för att hinna träna igenom hela banan. Bäst förberedd vinner.

Jag körde i en slalombacke, åtta gånger löpning upp och jogg ner. Åtta gånger med maxpuls och lite blodsmak i munnen. Även en gnutta illamående faktiskt. På toppen mötte jag ett gäng som stod och vilade. Dom hade kört två gånger och verkade tycka jag var ett ufo som skulle köra åtta :-) Jag testade om fingret höll för att springa med stavar, och det gjorde det så stavarna Jonas har gjort åt mig åker med till Åre. Mina Alla kan träna-stavar, custom made.

Packlistan är klar, jag har nytt växelöra på cykeln och koll på läget. Imorgon är sista dagen med barnen på evigheter och på måndag morgon åker jag. Barnen drar till norrland varje sommar, till sin farmors sommarstuga. Varje gång känns det som en evighet innan dom kommer tillbaka och nog är det en liten evighet till den 13 juli. Dom längtar efter sin norrlandsresa hela året så det känns ändå alltid kul att få skicka iväg dom med fiskespön och flytvästar. Kul och lite sorgligt.

IMG_3606
Inte alla som har unika stavar:-)

Share


Lämna kommentar