Snöpuls med afrikagänget

20140130 kl 20:08 » Okategoriserade
Alla Kan Träna

Man blir bra på det man tränar, brukar jag ju mässa. Det kommer väl inte att snöa överdrivet mycket när vi åker till Sydafrika i maj, men vi blir starka av snöpuls om inte annat, och pannlamporna blir luftade.

Målsättningen är att alltid ha en gemensam träning inplanerad med laget och på dagens program stod alltså löpning med ryggsäck och pannlampa. Jag har haft en hektisk dag idag, skyndat hem efter jobbet, stekt pannkakor åt halvkrassliga barn, lyssnat på läsläxa och skottat. Att motivera mig till träning efter en dag som den kan vara svårt men är det inte just nu, när jag vet att jag har så många bra och roliga träningsmål. Det hjälper ju till att ha stämt träff också var vi ganska eniga om.

Springa med ryggsäck är bra när man är på lite olika nivå. Någon packar bomull och någon bly. I klartext hade jag packat bomull och Peter bly. Henrik hade ganska lätt packning(bandage kanske) men fick något på B ändå – bogsera.

En timme och 45 minuter blev det, i ganska mycket lössnö, allt från anklarna till knäna. Jag började med ryggsäck, utan lina och med flaggan i topp och jag slutade utan ryggsäck, med snodd och med pulsen ungefär strax under övre delen av vinden. Magnus låg 50 meter före och verkade omåttligt pigg, han är typen som tycker att ”tränar man så tränar man”, inte en mysjoggare precis. Det var ett härligt träningspass men kanske inte det skönaste jag gjort på ett tag. Nu full fart mot helgen!

Share


4 kommentarer på “Snöpuls med afrikagänget”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Sigrid skriver:

  Du är så grym!! Du skriver fantastiskt bra och är så klok och inspirerande! Jag gillar också att du är så ärlig och inte bara kvittrar om hur kul, fantastiskt och lätt allt är, för livet är inte så! Trevlig helg på dig:-)

  [Svara]

  Ida svarar:
  januari 31st, 2014 at 08:50

  Tack för fina ord.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)anita skriver:

  Jag sprang en tur i snön på kvällen. Inte runt hela Forshaga, men lite längre än jag egentligen hade tänkt. Och tänkte på det där med hästar som vill skritta i nedförsbackar och trava uppför. Kände mig som en lycklig häst där jag sprang med nysnön yrandes kring hov..fötterna. Passerade en parkering. Någon svor till när jag flög (eh…) förbi. Fy faaan. Springa i det här!!! Dom såg inte att jag sprang och log :-) Tack för träningsinspiration!

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Karin skriver:

  Olidligt med andra ord.. ;p

  [Svara]Lämna kommentar