Socialt kombipass på teknisk stig

20130630 kl 13:00 » Okategoriserade
Alla Kan Träna


Linda fick en bra idé och bjöd in till ett kombipass hemma hos sig. Jag, Siri, Erika och en Linda till mötte upp i morse. Upplägget teknisk stigcykling och löpning på led, precis vad jag behövde. Stigcyklingen var av varianten stenig och blöt och en utmaning som jag klarade med bara en liten volt och en minimal rispa på knät. Att springa efter cyklingen är alltid bra att träna på och det blev en social tur på en uppmärkt led, med tid att ta kort och allt :-) Jag vet att jag tjatar men du som inte har träningskompisar utan nöter på i all ensamhet – testa! Ring nån du känner, eller inte känner så bra, eller häng på någon träningsgrupp på facebook eller så. Man kan inte få för många träningskompisar.


Linda – en bra träningskompis


Erika – en dito

Igår var en stor tävlingsdag för många, både i det lilla och det stora. För dig som är intresserad av att titta på tävlingsbilder och läsa resultat kan jag tipsa om Åre Extreme Challenge (#håec2013), Kustjagaren i Karlskrona eller den nya tävlingen Stockholm challenge som jag har läst om. Den har tre delmoment – rullskidor, landsvägscykel och terränglöpning och det går att köra en tävling eller alla. Men rullskidor från Medborgarplatsen…det verkar farligt. Jag är inte så modig på rullskidor i backe. Över huvud taget har jag åkt väldigt lite rullskidor den här säsongen. En vurpa på cykel för ett tag sen har suttit kvar i stakningsmusklerna på ena sidan och det har inte känts bekvämt med själva stavisättningen. Tur det finns mycket annat att göra.

Här är en länk till en film om när några jag känner och inte känner körde 17 mil på Rullskidor för ett par år sedan. Inspirerande. Och galet.

Share


1 kommentar på “Socialt kombipass på teknisk stig”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Springtur med gamling | erdoderdo skriver:

    […] tänkte på det som Ida skrev om häromdagen, att skaffa en träningskompis som drar med en. Förr så var det min hund Matilda som drog med mig. Vi cyklade mycket och jag tyckte det var […]Lämna kommentar