Sommarträning – nystart och ny chans!

20140711 kl 09:34 » Alla kan springa, Kroppen, Löpning
Alla Kan Träna

IMG_3889

Jag och Karl från löpgruppen The Running People kör sommarträning hela sommaren för folk som vill svettas lite extra mellan stranden och hängmattan. Två gånger i veckan i tio veckor, v. 25-34. Nästa vecka är det redan halvtid och vi kör ett nytt erbjudande för de som vill hoppa på resten av träningarna. 600 kronor kostar det att ansluta sig till gruppen, som just nu är 15 personer, och köra intervallträning tisdagar kl. 19 vid Skutberget och morgonjogg med teknikfokus fredagar kl. 07 från Scandic City. På fredagar kan den som vill äta löparfrukost för 60:- på Scandic efteråt.

Du anmäler dig och betalar i webbshoppen, rabatten dras av automatiskt – klicka på den här länken

Idag joggade vi till Borgmästarholmen och jag hann titta lite på löpsteg och prata lite styrka och teknik för löpare. Det är många som med relativt små förändringar och justeringar kan göra väldigt stora framsteg och få fina resultat och som alltid – ju mer ovan löpare, desto större framsteg. Det är det jag älskar så mycket med att hjälpa ”vanliga” motionärer, det är så kul att gång på gång få se den här förändringen, att se aha-upplevelsen och dela glädjen. Idag pratade vi mycket axlar, rygg och hållning, nästa vecka kommer vi att prata fötter och tår. Det är mycket att tänka på.

IMG_3884

Share


3 kommentarer på “Sommarträning – nystart och ny chans!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lova Perman skriver:

  Hej Ida!
  Jag är en tjej på 11 år som älskar att springa och orientera, har du några grupper för barn eller kan jag kanske vara med i den gruppen du pratade om i inlägget?
  Hej då! //Lova

  [Svara]

  Ida svarar:
  juli 15th, 2014 at 18:29

  Lova du kan vara med utan kostnad!

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lova Perman skriver:

  Vad roligt!
  Jag åker på semester nu men jag är gärna med dom gånger jag kan!:)

  [Svara]Lämna kommentar