Spooky att blogga

20130430 kl 05:52 » Uncategorized
Alla Kan Träna

Det här med att blogga ja. Jag är ju fortfarande ny i branschen. Det är En märklig känsla att se mina egna ord upprepas på andra platser. Ibland blir jag citerad men andra gånger läser jag ett inlägg strax efter att jag gjort mitt som är snarlikt och vissa gånger är det rent plagiat! Första gångerna det hände tänkte jag att det nog var en slump. Ingen läser väl vad jag skriver eller vill kopiera mig? Alla andra har väl bättre, egna uppslag till inlägg. Men nu ser jag, och jag tänker så här: Kul att ni gillar det. Stackars er som inte har egna idéer som snurrar runt i huvudet, slit mina med hälsan! Happy Tuesday!

Share


6 kommentarer på “Spooky att blogga”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Lise-Lott skriver:

  Det finns tre träningsbloggar jag läser, din (såklart), Lofsans och Militärmamman. Alla har gjort min träning roligare och inspirationen ni förmedlar är priceless. Jag är glad och väldigt tacksam för att få ta del av er kunskap och erfarenhet, så tack!

  [Svara]

  Katarina svarar:
  april 30th, 2013 at 06:50

  Det är min topp tre också, så mycket mer orkar jag inte följa, men sen har jag ett gäng som får något besök i veckan.

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Jessica Linder skriver:

  Även om det aldrig är kul när folk ”snor” saker, så får du se det från ett annat håll…
  Efterapning är i alla fall den ÄRLIGASTE formen av smicker… ;)

  [Svara]

 3. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)susanna skriver:

  Säkert ett tecken på framgång så du gör rätt som ser det positivt. Ur ett annat perspektiv är det dock sorgeligt att bloggare kopierar texter. Blir det för flagrant får du väl name and shame ;-)

  [Svara]

 4. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Maria skriver:

  Jag hoppas att du inte ser det som stöld när dina inlägg delas? Det finns en knapp för det ”Press this” och det är ett utmärkt sätt att sprida bra bloggar på så att folk hittar dom och kan fortsätta läsa där själva. Vill man inte att folk delar så kan man ta bort den funktionen i inställningar. Jag gjorde det när jag hittade ett av mina inlägg delat i en blogg som handlade om män som gillar stringtrosor. Det var ju inte riktigt syftet med tanke på att jag inte skriver ur den aspekten.
  men det är ju samma som att dela på facebook. Bra inlägg (som dina) kräver delning!

  [Svara]

  svalisida svarar:
  april 30th, 2013 at 14:55

  Naturligtvis inte!

  [Svara]Lämna kommentar