Stor framruta, liten backspegel. Som jag brukar säga.

20140630 kl 09:56 » Coachning, Företagande, Okategoriserade, Skallen
Alla Kan Träna

Jag träffade min faster på begravning förra veckan. Hon sa ”Ida – Vi läser bloggen varje dag(vi – hon och hennes man) och det är två saker vi verkligen har tagit till oss. Det ena är det där med stor framruta och liten backspegel och det andra det här med stödägg” :-) Haha, tänkte jag. Så roligt. Så jag tar det här med framrutan igen.

Precis som på en bil gillar jag att ha en stor framruta och en liten backspegel. Jag kollar lite snabbt bakåt ibland för att ta med mig lärdomar, men oftast och mest framåt. Det är där framme det händer, ju. Därför är framrutan stor. Då det gäller mitt multisportande har jag tittat färdigt i backspegeln med hjälp av diverse goda vänner på telefon i bilen på väg hem igår. Ni är bra att ha. Framrutan ger vid handen nästa mål – Sportkullan AR om två veckor.

Sportkullan är en ny multisporttävling, bara för tjejer. Vi bildar lag om tre och kör cykel, löpning och madrasspaddling på lite olika distanser. Ullmax har gått in som vår huvudsponsor till tävlingen så vi är fyra tjejlag från Karlstad som drar till Dalarna och Sportkullan, jätteroligt! I mitt lag hade vi lite av en kris under helgen så Elin hoppade av, men det problemet är nu löst tack vare att jag fått tag i en duktig tjej, Maria, som reserv. Planen är att hinna med en gemensam cykelträning(för mig och Linn), så hon får testa att hänga i snodden och att få till ett par tillfällen på madrassen för att bli av med den värsta träningsvärken.

För övrigt är min vecka inrutad och klar. Jag är tillbaka på jobbet(ovant) och har fyllt kvällarna med träning då barnen är i Norrland på semester. Ikväll träffar jag Vasastafettlaget och imorgon kväll är det träning med Cinnober Adventure Team. Paddling visst, någon tycker jag ska upp på hästen igen. Marcus, Henrik, Kalle och jag kör Stockholm Extreme i augusti och nu när jag kollar är det bara åtta veckor kvar. Jag har massor av jobb att göra med Lofsangruppen också, och med företaget. Posthögarna är stora och mailkorgen full när man är ute på vift så mycket som jag är. Full fart framåt!

Dagens tips (om man ändå är lite förtjust i backspegeln)är det här med att ha en hashtag för saker man hittar på – det är jättekul. Jag och Lovisa har haft en hashtag för Åre-resan, precis som vi hade för New York-resan, #lofsanoallakantränagoesåreextreme och #lofsanoallakantränagoesny, det är så himla bra och mitt tips till dig som ska hitta på något med en kompis i sommar. Gör en gemensam hashtag och samla alla Instagrambilder där, det blir som ett fint litet fotoalbum att minnas.

 

Share


1 kommentar på “Stor framruta, liten backspegel. Som jag brukar säga.”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Mira skriver:

    Vilken härlig metafor med framrutan och backspegeln! <3

    [Svara]Lämna kommentar