Transportlöpning och blomkrukor

20130531 kl 17:24 » Uncategorized
Alla Kan Träna


Jag sprang hem från jobbet idag. Det var varmt och lite tråkigt. Jag ville stanna typ från steg ett men sprang hela vägen utan stopp. Om jag börjar stanna och dricka och så när jag är trött, då kommer jag aldrig hem. Just nu tänker jag mycket på 24-timmarstävlingen till sommaren när jag är trött. Orkar jag det så orkar jag två ynka timmar nu. Två timmar är vad det tar att springa hem från jobbet i sakta mak nämligen, 22 km är det ganska exakt.

När jag kom hem hade jag nyplanterade krukor hemma. Snälla Theres kände att hon behövde förbarma sig över mina planteringar och fixade fint åt mig. Vilken tjej! Jag träffade Theres i skidspåret i vintras, hela hon utstrålade att hon behövde hjälp och jag hjälpte. Idag hjälpte hon mig. Fantastiskt.

Nu dags för disco och fotbollsmatch. Som tur är ska inte jag vare sig dansa eller spela men jag är hangaround. På stumma ben. Trevlig helg!

Share


1 kommentar på “Transportlöpning och blomkrukor”

Till kommentarsfältet »

  1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Annika Hillerström skriver:

    När jag har blivit duktigare på att springa länge långsamt hänger jag gärna på. Vi ska ju åt samma håll:-)

    [Svara]Lämna kommentar