Vi är på väg norrut till snön!

20131128 kl 08:39 » Okategoriserade
Alla Kan Träna


Semester! Nu har vi skickat iväg killarna till skolan och packar alla våra prylar och pinaler för längdskidåkning och myshelg i Ramundberget. Det ska bli så fantastiskt kul att åka på minisemester, bara Hanna och jag. Två hela dagar ledigt från jobbet och inget annat på agendan än att träna och slappa.

Klädvalen var svåra, jag har packat för allt från töväder till snöstorm eller många minusgrader eftersom YR inte ville ge några klara besked. Jag var dock optimistisk när jag beställde glidvallningen och sa åtta minus, vi får väl se hur det går. Vägvalet var enklare. Det ser ut att vara lite halka norröver så jag tar den ”stora” vägen, d.v.s. åker över Mora-Sveg istället för över Sälen. Lite längre, men lite bättre att köra.

Bilen packad, husvakten redo, matsäcken klar, ljudboken igång, kaffet i termosmuggen och vi ser fram emot ett adventspyntat(?) fjällhotell. Lyx!


Den här barmarken är ju för tråkig.

Share


2 kommentarer på “Vi är på väg norrut till snön!”

Till kommentarsfältet »

 1. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Mathilda Blomdahl skriver:

  Vad härligt det låter!! I Sveg är det plusgrader och stormigt, inte en snöflinga så långt ögat når, men i Ramundberget har det tydligen toksnöat i natt :)

  Ha en underbar skidhelg!! Och tack för dina inlägg….jag lever gott på dom;)

  [Svara]

 2. Skaffa din egen gravatar! (visningsbild)Karin skriver:

  Vad roligt! Njuuuut!

  [Svara]Lämna kommentar